DIN PARTNER TIL SUCCESFULDE BYGGEPROJEKTER

 

M2w Entreprise Payoff Hvid M2w Sanering Payoff Hvid
01/8

M2W ENTREPRISE

Arkitektur & design

M2W Entreprise er grundlagt i 2005 og er kendt for at levere komplette byggeprojekter i hele Danmark. Referencelisten tæller kunder som Heimstaden, Pears Global, Thylander Gruppen, AP Pension, AG Gruppen, MT Højgaard, CG Jensen, Hoffmann og Københavns Lufthavne, Bygningsstyrelsen, Gentofte Kommune, Københavns Kommune mfl.

Læs mere
02/8

M2W SANERING

Fugt & skimmel

M2W Entreprise har udvidet sit kompetenceområde ved at inkludere M2W Sanering, en service der omfatter fugt- og skimmelopsporing / sanering. Dette giver virksomheden mulighed for at imødekomme kundernes udfordringer og efterfølgende foretage nødvendige reparationer. Vi er glade for at kunne tilbyde denne yderligere tjeneste, der sikrer vores kunders behov bliver imødekommet på bedst mulig vis.

Læs mere
03/8

LEJLIGHEDSRENOVERING

Modernisering efter lejelovens §19, stk. 2

M2W Entreprise er jeres erfarne og professionelle partner i København, der kan hjælpe jer med at realisere og fremme jeres udbud af lejligheder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til alle typer af lejlighedsrenoveringer, uanset ønsket om en mindre opfriskning eller en totalrenovering.

Læs mere
04/8

ARKITEKTUR & DESIGN

Fra tanke til form

M2W Entreprise tager sig af alle aspekter af jeres projekt, fra rådgivning og planlægning til arkitektur, design, byggetilladelser og projektledelse. Vores ekspertteam sikrer, at jeres projekt udføres problemfrit og opfylder jeres behov. Lad os tage hånd om alle detaljer og skabe jeres idéer – fra tanke til form.

Læs mere
05/8

LÆGERNE / ALBANITORV

Imponerende samarbejde

Oplev det imponerende samarbejdemellem M2W Entreprise, AP Pension og Centrum lægerne - Albanitorv i Odense. Vi har skabt en moderne og æstetisk lægepraksis, der imponerer både i atmosfære og funktionalitet. Vores tætte samarbejde har resulteret i en behagelig og professionel arbejdsplads, der lever op til alle forventninger. Kom og oplev vores flotte arbejde på Albanitorv!

Læs mere
06/8

BRANDT BRØD

Innovativt bageri

Opdag det innovative bageri, Brandt Brød, på Søtorvet i Silkeborg! Et unikt samspil mellem kunst og håndværk, der er skabt i tæt samarbejde med AP Pension og ejeren af lejemålet, Morten Georgi. Lad dig forføre af surdejsbrødets magi og oplev et flot resultat af vores arbejde hos M2W entreprise.

Læs mere
07/8

MATTERPORT

Dokumenterer jeres forvandling

I samarbejde med Matterport Danmark tilbyder M2W Entreprise før- og efteroptagelser i en imponerende 3D-visualisering. Få et unikt indblik i jeres kommende lejlighedsrenovering eller større byggeprojekt med Matterport-teknologien. Oplev rummet virtuelt og planlæg effektivt med denne innovative løsning.

Læs mere
08/8

SAMARBEJDSPARTNERE

Tillid og gensidig respekt

Vores trofaste samarbejdspartnere har været afgørende for vores succes og vækst. Vi investerer tid og ressourcer i at opbygge og opretholde et succesfuldt forhold med regelmæssig kommunikation, samarbejde om projekter og fælles mål. Vær en del af vores bæredygtige forretningsrelation og oplev ekspertise og kvalitet.

Læs mere