Elektriker i København og omegn

El-arbejde skal udføres af autoriserede elektrikere, både for din egen sikkerheds skyld, men også pga.  at din forsikring ikke dækker, hvis der skulle ske et uheld.
Overlad el-arbejdet til M2W ENTREPRISE og vær helt sikker på, at modtage autoriseret arbejde af højeste kvalitet.

Hos M2W ENTREPRISE udføres alt el-arbejde i samarbejde med autoriserede elektrikere, hvilket sikrer dig et professionelt stykke arbejde udført på både lovlig og sikker vis.
Vi arbejder rutineret og grundigt, og sørger selvfølgelig altid for, at alle sikkerhedsbestemmelser bliver overholdt.

Vi udfører alle former for el-arbejde, lige fra udvidelser af nuværende installationer til opsætning af nye, og vi påtager os både opgaver for private og erhverv.
Vi lægger dog altid stor vægt på, at vores arbejde er tilpasset den enkelte kunde og god dialog er grundlaget for godt samarbejde.
Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker og behov, og giver gerne et prisoverslag, så du undgår ubehagelige overraskelser, når du modtager fakturaen.

Vi udfører bl.a.:

Opsætning af stikkontakter
Udskift af gamle installationer
El-tjek/el-syn
Elektrisk fejlfinding
Tilslutning af hårde hvidevarer
Og meget mere!

Mange boliger er fyldt med ulovlige installationer, der på sigt kan være skyld i både uheld og brande. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dine elektriske installationer er lovlige eller ej, foretager M2W ENTREPRISE gerne et el-tjek af din bolig.
Tjekket indebærer grundigt eftersyn af el-installationer og adskillelse af din el-tavle for at sikre, at alt virker som det skal.
El-tjek er særligt relevant i forbindelse med køb eller salg af bolig, køber du fx en bolig med ulovlige el-installationer risikerer du at skulle hæfte for disse, selvom du ikke har haft noget med dem at gøre.
Derfor er det altid godt, at have en elektriker med på råd, når man overvejer at købe hus.

Brian Munk
Adm. direktør

M: +45 70 22 20 17
Mailadresse: m2w@m2w.dk

Guldalderen 28A
DK-2640 Hedehusene

T: +45 70 22 20 17
Se på kort:  Maps