Renovering af lejligheder i København

Vi har stor erfaring med lejlighedsrenovering København, og kan dermed, med kyndig hånd, sætte vores præg på dit renoveringsarbejde.

En investering

En renovering af din ejendom er en investering. En investering i et hjem som fungerer godt i dagligdagen, og som du trives i.

Går du og drømmer om en ombygning eller renovering, så kontakt M2W ENTREPRISE.

Stor erfaring

M2W ENTREPRISE har stor erfaring med lejligheds renovering København, og kan derfor sikre at tidsplanen holder, da vi udfører arbejdet med erfaring og professionalisme.
Når din lejlighed skal renoveres vil der være mange ting, som man skal have styr på, men netop dette overblik kan du nemt give videre til M2W ENTREPRISE.
Vi sørger netop for at at alt er tilrettelagt og kan dermed guide dig igennem planen, der skal sikre dig at dine boligdrømme bliver opfyldt.

Søg inspiration

Det er ikke altid let at finde ud af, hvordan det hele skal se ud, og derfor mener vi, at det er en god ide, at man inden projektets opstart, forsøger at finde inspiration.
Netop denne inspiration vil vi selvfølgelig gerne være med til at give, så du står med et resultat til sidst, som begge parter kan stå inde for.

Du kan sove trygt om natten

Hele sammensætningen af projektet kan virke meget uoverskueligt.
Med hjælp fra vores koordinering søger vi for, at du ikke ligger søvnløs om natten, men blot er forsikret om, at M2W ENTREPRISE har styr på koordinering af håndværkere, så projektet går så smertefrit som muligt.

5 gode grunde til at vælge M2W ENTREPRISE:

Stor gennemsigtighed – hele forløbet igennem!
Professionelt arbejde til tiden!
Pålidelige samarbejdspartnere!
Stor erfaring!
Vi sørger for dine boligdømme går i opfyldelse!

Brian Munk
Adm. direktør

M: +45 70 22 20 17
Mailadresse: m2w@m2w.dk

Guldalderen 28A
DK-2640 Hedehusene

T: +45 70 22 20 17
Se på kort:  Maps