Vores værdier

M2W ENTREPRISE har fire kerneværdier, som er de grundlæggende elementer i beslutningsprocessen, og den måde vi driver vores virksomhed på. Vi mener, at disse fælles værdier vil gøre det muligt for os at levere den bedste ydelse til vores kunder.

1. Kompetence:
Vi leverer ydelser af højeste kvalitet ved at samarbejde med de mest kompetente håndværkere og specialister, der altid er under udvikling med at forbedre deres færdigheder. Vi forpligter os til i alle virksomhedernes aktiviteter at være effektive og præcise.

2. Kvalitet:
Vi lægger vægt på kvaliteten i udførelsen af de opgaver vi påtager os. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, derfor sigter vi mod at sikre den højeste standard fra start til slut.

3. Pålidelighed:
Pålidelighed betyder for M2W ENTREPRISE, at vi opfylder alle vores aftaler. Vi fokuserer på kundetilfredshed og på at kunne levere til tiden og med den bedste kvalitet.
Vores virksomhed vokser og er økonomisk veletableret med et godt omdømme.

4. Social ansvarlighed:
Vi motiverer med tillid til vores medarbejdere til, at gøre de rigtige ting, og til at gøre en forskel. Vi arbejder på en måde, så vores medarbejdere og forretningspartnere kan være forvisset om, at sundhed og sikkerhed er stærkt prioriteret i virksomhederne. Vi har også som mål at drive vores virksomheder på en miljørigtig måde.