VVS-arbejde i København og omegn

M2W ENTREPRISE tilbyder topprofessionelt VVS-arbejde i København og omegn.
Vi er eksperter i alt inden for for vand, varme, gas og sanitet, og har mange års erfaring med intelligente løsninger, der både opfylder kundens individuelle behov, men samtidig overholder alle krav om sikkerhed.

Som firma går vi højt op i at tilbyde vores kunder den bedste service, til den bedste pris, og vi giver gerne et kvalificeret prisoverslag, før vi påbegynder vores arbejde, så du kan få en idé om arbejdets omfang og pris.
Vores arbejde er præget af en høj grad af kvalitet, og vores dygtige stab går til enhver opgave med stor professionel stolthed.
Hos M2W ENTREPRISE er det nemlig glæden ved arbejdet der driver os, og vi lægger stor vægt på at indgå i tæt dialog med kunden, så vi kan levere løsninger alle er fuldt tilfredse med.

Vi tilbyder bl.a.:

Etablering af gulvvarme
Reparation eller installation af rør
Montering af blandingsbatteri
Energirådgivning
Reparation af varmtvandsbeholdere og varmepumper
Og meget mere

Alle vores VVS-installatører er autoriserede af Sikkerhedsstyrelsen, og du kan derfor trygt stole på, at alt arbejde bliver udført på lovlig og frem for alt sikker vis.

Vi har et utrolig bredt arbejdsspektrum og udfører alt inden for VVS, lige fra optøning af frosne vandrør og montering af blandingsbatterier til opsætning eller udskiftning af toiletter og vaskemaskiner – ingen opgave er for stor, eller for lille, for M2W ENTREPRISE.
Vi arbejder både med privat- og erhvervskunder og sørger altid for at tilbyde individuel service specielt rettet mod kundens særlige ønsker og behov.

Brian Munk
Adm. direktør

M: +45 70 22 20 17
Mailadresse: m2w@m2w.dk

Guldalderen 28A
DK-2640 Hedehusene

T: +45 70 22 20 17
Se på kort:  Maps